Gör det enkelt och säkert att skriva ut igen

30 minuters installation och lösningen är din

Förut var det enkelt att skriva ut, när man arbetade från en dator på ett kontor och skrivaren stod bredvid. Men hur gör man nu när arbetet sker från många olika enheter; en telefon, en dator, en ipad och från många olika arbetsplatser? Lösningen finns som gör det lätt att skriva ut igen och under de nya förutsättningarna vi vill jobb. Skriv ut var du vill och plocka upp din utskift när och var du vill. Det gör det inte bara enklare att jobba, det blir också GDPR säkert eftersom inga utskrifter blir liggande och väntar i facken och kan hamna i fel händer.

Innehåll

När vi förflyttat delar eller hela arbetsdagen ut från kontoret kan det bli tydligt var digitaliseringsluckorna i arbetsprocessen finns.  I det här webinariet i serien Digitaliserad Dokumenthantering – som finns tillgängligt ”on demand”- får du under 18 min svar på hur du löser följande utmaningar:  
  • Det är svårt att skriva ut när man arbetar på distans. Vi svarar på frågan hur det kan bli enkelt igen.
  • GDPR regelverket. Hur ofta blir utskrifter liggande i skrivaren utan att hämtas upp eller hamnar i fel händer? Vi svarar på hur bara den som äger dokumentet tar emot dem.
  • Risk för säkerhetsintrång via skrivaren. Några av de största och enklaste säkerhetsvinsterna kan göras runt skrivaren. Vi svarar på frågan hur du skyddar dig.
  • Miljöpåverkan när papper fortfarande skrivs ut? Vi visar hur smarta lösningar bidrar till mindre svinn och ett förbättrat miljöarbete.


logo

Titta på webinar

Fyll i din e-post för att komma direkt till inspelningen.