logo

Webinar - Har framtiden kommit ifatt oss i arbetslivet?

2020 kommer gå till historien på många sätt. Förutom sorg och oro kopplad till själva pandemin tänker nog många på tiden då vi med rekordfart tog till oss distansarbete och digitalisering som en del av vår vardag. Frågan är hur stor del av förändringarna som kommer att bli bestående för framtiden och vad som kommer betraktas som en parentes under ett påtvingat experiment. Vi kommer fokusera lite extra på den unga generationen som är framtidens arbetskraft. 

Det här eventet avslutar årets webinarieserie på temat Framtidens Arbetsliv. Vi får besök av forskarna Lena Lid Falkman och Sofia Rasmussen, som med utgångspunkt i trendspaningar, forskning och studier reflekterar över vad som hände, hur det fungerade för olika grupper och vad som blir effekterna 2021. Sen summerar vi våra lärdomar i två listor; vad måste bevaras och vårdas och vad måste utvecklas och hanteras på nya sätt i det nya normala arbetslivet?

Agenda

 • Susanne Wahlström, CMO Office Management:
  Introduktion
 • Lena Lid Falkman, forskare, Handelshögskolan i Stockholm:
  Gav 2020 oss en snabbskjuts in i framtidens arbetsliv?
 • Sofia Rasmussen, Omvärldsanalytiker Rasmussen Analys: Vilka utmaningar står ledarskapet och medarbetarskapet inför? Hur har kraven på drömjobbet förändrats bland dagens unga och vad är viktigt när de väljer arbetsgivare?
 • Mathias Thulin, Chief Strategy Officer GetAccept:
  Hur driver du en affärsprocess digitalt på ett personligt sätt?
 • Summerande panel: Lena Lid Falkman och Sofia Rasmussen i samtal med Susanne Wahlström.
  Vad har vi lärt oss 2020 och vad är viktigt att ta med sig inför 2021?
logo

Titta på webinar

Fyll i din e-post för att komma direkt till inspelningen